За нас

АКМИ ЕООД е строително-инвестиционна компания, създадена през 2015 г. от братята Мартин и Чавдар Яневи. Още с първия си знаков проект - „Изгрев 132“, завършен през 2017 г., наложихме безкомпромисно качество, кратки срокове на изпълнение и нови технологии и материали в строителството. Фирмата ни е лидер в строителството на устойчиви, зелени сгради, сертифицирани по световните стандарти за устойчиво строителство. АКМИ ЕООД е вписана в централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България, като има право да извършва строежи от III, IV, V категории.

Нашите предимства

  • Модерна и устойчива архитектура, с мисъл към околната среда
  • Висока степен на енергийна ефективност и ниски разходи за обитаване и експлоатация
  • Кратки срокове на строителство и изпълнение
  • Нови строителни технологии и сертифицирани материали

Нашите сгради осигуряват по-високо качество на живот. Жилищата са функционално разпределени, добре осветени от дневна светлина, с топлинен комфорт и шумоизолация.

Ние вярваме в силата на изящната архитектура. Ние вярваме в това да правим нещата изключителни. За да създадем проекти, които са обмислени и иновативни, с безкомпромисно внимание към детайла, се изисква отдаденост, стремеж и визия. Домовете, които изграждаме, съчетават креативна, обмислена, интелигентна философия на дизайна с изключително внимание към детайла и ангажираност към иновациите и околната среда.

team member

Мартин Янев е магистър по Финанси, Банково дело и Недвижими имоти от Университета "Бокони" в Милано и Американския Университет в България. Притежава и Магистърска степен по икономика (МИО) от УНСС София. Има над 15 години опит в областта на недвижимите имоти, инвестиции и управление на строителни проекти. Работил е като риск мениджр, корпоративно банкиране в BNP Paribas и HVB Bank Austria. Мартин Янев е сертифициран мениджър на недвижими имоти (СРМ) от Института за управление на недвижими имоти САЩ (IREM), както сертифициран Консултант по управление на проекти. Член на управителния сьвет на НКИТЕС (Национален клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи).
linkedin
team member

Основател на Barrasford и Bird в световен мащаб през 2003 г. В прольлжение на пет години той участва в растежа на компанията, ставайки един от лидерите на пзара във Великобритания. Специализира в консултации и продажби на имоти в развиващите се пазари. Реализирани над 5000 продажби в различни горещи дестинации за недвижими имоти - България, Барбадос, Карибите, Малайзия и други. Преди това той работи 5 години за London Electricity и Thomas соок. Владее английски, немски и руски. Съосновател и управляващ партньор в Smart Brokers Ltd. и ACMC Ltd
linkedin